poneystima
USA
Messaggi 35 |
Spedito - 30/09/2019 : 06:16:50
|
Amikor ez a fajta lábbeli el#337;ször fordult el#337;, felrobbantottuk, hogy megállapítsuk, hogy megjelennek. Ahhoz, hogy elmondhassuk az igazságot, ezek els#337; képei nem csodálatosak. #336;k kevésbé tisztességesek a lábbeli miatt, mert a glicerinek vagy akár a 1080-as évek is, és a színes raklap sokkal sokkal rosszabb az Asics Nimbushoz képest futócip#337; Triumphs vagy akár a tényleges paradigmák. Ezek az emberek jónak t#369;nnek, nem értenek félre, de nem valami figyelmet kapnak. Figyelembe véve a ténylegesen elérhet#337; színvonalakat, sajnos, a tényleges Nimbus huszonegyét nem nézné meg egy izgalmas lábbeli.
Mindazonáltal, miután elhelyeztem ezeket a cip#337;ket, ezek fantasztikusak voltak. Az egész els#337; hatás a lusterlessen ment keresztül, hogy nagyon jó legyen. Nagy mennyiség#369; párnázás van, de a személyi lábam nem t#369;nt tragédiának a lábazatnak. Inkább tapasztaltunk hátra és tapasztaltunk csak egy kis fellendülést az akció során. A legels#337; üzemeltetés mellett - egy jó 8 mérföldes hosszú távú - ezek az emberek kiválóan teljesítik a feladatot, Asics lábcip#337; nélkül.
Az ASICS az összes legfrissebb technológiáját használja fel a legegyszer#369;bb, a párnázott utazás többségében. Meg kell állapítanom, ami a véleményem szerint a gyártón belül valószín#369;leg a leghosszabb utazás volt a hosszadalmas m#369;ködés tekintetében, amit tapasztaltam.
A csatát azért használom, hogy csak egy kicsit használjam, hogy teljes ütemben hajtsam végre, de a tavasz ideális volt a menedzselt sebességhez, valamint a hosszú mérföldek m#369;ködnek. Ezzel a kiadással saját személyes karbamid-peroxidot használtak gél Padding Program a hátsó sarokban, valamint az els#337; lábon kívül, [url=https://www.olcsociposhop.com/adidas-extaball-c-9_10_15.html]Adidas Extaball cip#337;k[/url] hogy el#337;segítse a meglepetés hatását.
Az ilyen típusú karbamid-peroxid gél technikák azonban a korábbi verziókkal csökkenthet#337;k. Ezek csökkentése miatt a vadonatúj Flytefoam Lyte anyagból származó Asics tréningcip#337; a középtalpon belül található, valamint a fels#337;részen található Flytefoam Launch anyagok. Mindkét habáramlás segíti a hatást, és csak egy kis további fellendülést biztosít a lábujj számára.
A küls#337; talpról nagyobb mennyiség#369; ASICS High-Abrasion Rubberized-t (AHAR) helyeztek el, amely kiváló vonóer#337;t szolgáltatott csaknem minden területre, és személyesen létrehozott nekem valóban meggy#337;z#337;dtem, miután megmaradtam a személyes munkám során. az ilyen típusú lábbelik sz#369;rése a Nebraska-i téli szezonon kívüli élettelenben, ebben a szezonban rendkívül nehéz téli szezonban, valamint rengeteg havazással és gleccserekkel együtt. Azonban ezek a lábbeli típusok nem engedték meg, hogy csökkenjenek, nem igazán, amilyen hamar.
|
|